PFZW

Buyt moet aan de bak

Buyt moet aan de bak! Afl. 2: yoga

Buyt gaat aan de bak! Deze rasechte Hagenees neemt de proef op de som en gaat thuis aan de slag met zijn geestelijke en lichamelijke gezondheid. Joop neemt je in zijn vlogs mee in zijn reis naar een sterker en fitter leven.

Wie werkt in de zorg- en welzijnssector weet als geen ander hoe je voor een ander moet zorgen. Maar soms gaat dat ten koste van jezelf. Zie naast je onregelmatige schema maar eens een vast momentje voor jezelf te vinden. Zonde, want die zorgen er juist voor dat je elke dag fit en uitgerust aan je dienst begint. Wie dat kan beamen, is Joop Buyt. Al 13 jaar verpleegkundige in de gehandicaptenzorg, maar iemand die naar eigen zeggen liever naar sport kijkt dan dat hij het zelf doet. Daar gaat verandering in komen!

Want... Buyt gaat aan de bak! Deze rasechte Hagenees neemt de proef op de som en gaat thuis aan de slag met zijn geestelijke en lichamelijke gezondheid. Joop neemt je in zijn vlogs mee in zijn reis naar een sterker en fitter leven. Je ziet hoe hij – met vallen en opstaan – werkt aan zijn vitaliteit. Deze week duikt Joop in de wereld van yoga.

Joop beweert stellig: “Als ik het kan, kan jij het ook!” Dus doe jij met hem mee?

Heb je aflevering 1 al gezien?

Voordat Joop in de wereld van de yoga dook, ging hij de beruchte push-up challenge aan. In aflevering 1 van 'Buyt moet aan de bak' zie je hoe dat afliep.

Lees meer

Misschien vind je dit ook leuk: