PFZW

Buyt moet aan de bak

Buyt moet aan de bak! Afl. 5: I feel good-challenge

Buyt gaat aan de bak! Deze rasechte Hagenees neemt de proef op de som en gaat aan de slag met zijn geestelijke en lichamelijke gezondheid.

Wie werkt in de sector zorg en welzijn weet als geen ander hoe je voor een ander moet zorgen. Maar soms gaat dat ten koste van jezelf. Zie naast je onregelmatige schema maar eens een vast momentje voor jezelf te vinden. Zonde, want die zorgen er juist voor dat je elke dag fit en uitgerust aan je dienst begint. Wie dat kan beamen, is Joop Buyt. Al 13 jaar verpleegkundige in de gehandicaptenzorg en iemand die naar eigen zeggen liever naar sport kijkt dan dat hij het zelf doet. Daar gaat verandering in komen!

Want... Buyt gaat aan de bak! Deze rasechte Hagenees neemt de proef op de som en gaat aan de slag met zijn geestelijke en lichamelijke gezondheid. Joop neemt je in zijn vlogs mee in zijn reis naar een sterker en fitter leven. Je ziet hoe hij – met vallen en opstaan – werkt aan zijn vitaliteit. Dit keer gaat Joop op zoek naar glimlachen bij anderen én bij zichzelf in de I feel good-challenge! 

Joop beweert stellig: “Als ik het kan, kan jij het ook!” Dus doe jij met hem mee?

Misschien vind je dit ook leuk: