PFZW

Dossier

Alles over slaap

Slaap. Het fijnste wat er is. Niets lekkerder dan elke avond helemaal van de aardbodem te verdwijnen om een uur of acht later fris, fruitig en fluitend op te staan. Maar… dan moet dat wel lukken. Helaas mag niet iedereen zich zo gelukkig prijzen. Goed slapen is niet alleen fijn maar ook goed voor je. Je presteert beter op werk, je zit lekkerder in je vel en slapen brengt allerlei gezondheidsvoordelen met zich mee. Daarom geven wij al jaren tips over hoe je alles uit je nachtrust haalt. Speciaal voor de Internationale van de Slaap staan we stil bij de allerbeste slaaptips.

Een tripje naar dromenland

Hmm… Dromenland is een soort van luilekkerland. Bovendien zijn dit twee van de weinige landen waar we nu heen kunnen. Dan kan je er maar beter alles uithalen. Sommige mensen hoeven maar hun kussen te raken en ze zijn al onderweg. Anderen hebben iets meer voorbereidingen nodig. Boekje erbij, kopje kruiden thee, yoga Nidra, een frisse en koele kamer… De handvatten hebben we, pas je die ook toe? Na vandaag wel!

Slaap lekker!

Nu heb je alle tips, trucs en tools in handen om lekker te slapen… En kun je al je energie, liefde en aandacht geven aan hen die het nodig hebben: je patiënten. Maar vergeet ook af en toe jezelf niet!

Misschien vind je dit ook leuk: