PFZW

Nieuws

'Stress de Baas' helpt je om in balans te blijven

Je baan vraagt soms veel van je. Zeker in deze bijzondere tijd. Op de nieuwe website ‘Stress de Baas’ vind je de beste manieren om om te gaan met stress. Zo blijf je met plezier en energie aan het werk.

Hoe blijf je zelf in balans als er veel van je wordt gevraagd? Kijk dan snel op ‘Stress de Baas’: hét informatieplatform speciaal voor zorg en welzijn. Hier vind je handige informatie, hulpmiddelen en tips om zelf de balans weer te vinden. En jou te helpen om mentaal gezond te blijven en burn-out en psychische klachten te voorkomen.

Gratis zelfscreener

Zo kun je op de website een gratis zelfscreen test uitvoeren. Daarmee ontdek je wat jou energie oplevert in je werk en wat juist stress oplevert. En hoe je daarmee omgaat. Verder kun je er een uitgebreide hulpgids downloaden. Ook hierin vind je veel tips op weg naar balans in de mentale gezondheid.

Ben je zorgmedewerker? Ga naar www.pggmenco.nl/stressdebaas 

Speciaal voor werkgevers is er https://www.izz.nl/zorgorganisaties/platform-stress-de-baas

Samen voor een gezonde zorgsector 

PGGM&CO, PFZW en IZZ staan voor een gezonde zorgsector. Daarom hebben wij de handen ineengeslagen om zorgprofessionals te helpen om juist nu zelf mentaal fit te blijven. En hebben we het Platform Stress de Baas opgericht. Wij werken hiervoor samen met de MGGZ (Militaire Geestelijke Gezondheidszorg) en ARQ IVP (expert bij ingrijpende gebeurtenissen).

   

Misschien vind je dit ook leuk: