PFZW

Nieuws

Vloggers gezocht: film jouw werkdag!

Masterclass vloggers in zorg en welzijn

Werken in zorg en welzijn is iedere dag bijzonder. Vind jij dat ook en maak jij weleens filmpjes over je werk? Dan is onze masterclass vloggen iets voor jou. Maak kans op een masterclass met Lize Korpershoek (bekend van Adviezen van Lize) en krijg tips & tricks van deze nummer-1 vlogexpert.

Kleine, dagelijkse dingen in je werk waar je trots op bent. Mooie, grappige, ontroerende momenten en ook struggles, regeltjes: ofwel de realiteit. Wil jij graag delen hoe jouw werkdag eruit ziet? Wij zijn op zoek naar beginnende vloggers! Word jij er blij van om alledaagse gebeurtenissen en bijzondere momenten in beeld te brengen? Lees dan verder!

Wie zoeken we?

Wij zijn op zoek naar ‘betermakers’. Dat zijn mensen die zich iedere dag inzetten voor anderen. Jij hebt een boeiende baan binnen zorg en welzijn en vindt het leuk om vlogs te maken. Met je telefoon of misschien zelfs met een vlogcamera. Dat hoeft niet superprofessioneel te zijn. Het belangrijkste is dat je enthousiast bent over je vak en je ervaringen wil delen.

Win!

De unieke masterclass van Lize Korpershoek heeft plek voor maximaal 12 deelnemers. Als jij een van de winnaars bent, leert Lize Korpershoek hoe jouw vlogs nog beter scoren. Ook deelt ze do's en don'ts om jouw vlogs nog gelikter te maken! Dat is nog niet alles: kijkers gegarandeerd! Wij lanceren jouw vlog via ons platform Betere Wereld en sociale media.

Hoe doe je mee?

Geef je snel op! Stuur vóór 29 januari 2019 een mail naar beterewereld@pfzw.nl, waaruit duidelijk wordt wat voor vlog-ervaring jij hebt. Behoor jij tot de 12 beste inzendingen? Dan krijg je uiterlijk 31 januari te horen of je mee mag doen aan de masterclass. Je ontvangt dan gelijk meer details. Zet wel alvast met potlood 22 maart in agenda.  

Of ken je iemand die een aanstormend vlogtalent is? Deel deze link! 

Misschien vind je dit ook leuk: