PFZW

Zorg is zo!

Totale chaos voor de directeur bij de kinderopvang

Christel en Zehra vangen met veel liefde (en doorzettingsvermogen) kinderen op bij Kindergarden. Directeur van het kinderdagverblijf Nicole werkt meestal op kantoor, maar draait vandaag mee op de werkvloer. “Het werd bij mij echt een chaos!” Kan Nicole de orde bewaken tussen alle kinderen? En hoe ervaart zij het werk van pedagogisch medewerker op de kinderopvang?

Over ZorgisZó

In seizoen 3 van ZorgisZó loopt een directielid mee op de werkvloer van een zorg- en welzijnsinstelling. Meestal is er flinke afstand tussen directieleden en de medewerkers. In deze serie halen we alle lagen ertussenuit en ervaren directeuren zelf hoe het nou eigenlijk is om direct met cliënten te werken. En kunnen medewerkers en de directeur direct met elkaar in gesprek. Zo gaan we op zoek naar meer begrip, voor het werk, de sector en voor elkaar.

"Het werd bij mij echt een chaos!"

Ook meedoen?

Wil jij ook meedoen aan ZorgisZó met jouw zorginstelling? Wij zijn altijd opzoek naar enthousiaste deelnemers! Laat het ons dan weten via zorgiszo@c2b.nu en wij nemen contact met je op!

Bekijk andere afleveringen van ZorgisZó

Misschien vind je dit ook leuk: