PFZW

Zorg is zo!

Blaas spoelen en injecties geven

Dat de thuiszorg steeds technischer wordt, ervaren verpleegkundigen Sanne en Nicole dagelijks. Ondanks de werkdruk zorgen zij met veel liefde voor hun cliënten, die dankzij hen thuis kunnen blijven wonen. Directeur Joost staat verder van de werkvloer af. “Ik heb veel over hem gehoord, maar hem nog nooit gezien.” Daarom draait Joost een dag mee met de verpleegkundigen. Hij wordt meteen in het diepe gegooid!

Over ZorgisZó

In seizoen 3 van ZorgisZó loopt een directielid mee op de werkvloer van een zorg- en welzijnsinstelling. Meestal is er flinke afstand tussen directieleden en de medewerkers. In deze serie halen we alle lagen ertussenuit en ervaren directeuren zelf hoe het nou eigenlijk is om direct met cliënten te werken. En kunnen medewerkers en de directeur direct met elkaar in gesprek. Zo gaan we op zoek naar meer begrip, voor het werk, de sector en voor elkaar.

“Ik heb veel over hem gehoord, maar hem nog nooit gezien.”

Ook meedoen?

Wil jij ook meedoen aan ZorgisZó met jouw zorginstelling? Wij zijn altijd opzoek naar enthousiaste deelnemers! Laat het ons dan weten via zorgiszo@c2b.nu en wij nemen contact met je op!

Bekijk andere afleveringen van ZorgisZó

Misschien vind je dit ook leuk: