PFZW

Blog

Altijd een rugexpert dichtbij

Fysius: Altijd een rugexpert dichtbij

Grote kans dat jij weleens last hebt van je rug. Tillen, buigen, duwen en trekken, veel staan of juist lang achter de computer… Werken in de zorg (en welzijn) is een zware belasting voor je lichaam. Zo zwaar zelfs, dat meer dan 70% van alle medewerkers jaarlijks last heeft van rugpijn.

Een hernia, lage rugpijn of spit. Maar ook andere klachten hebben vaak te maken met je wervelkolom. Juist als zorgverlener is het belangrijk dat je snel weer klachtenvrij bent en optimaal je werk kunt doen. 

Met meer dan 10.000 behandelde patiënten per jaar is Fysius de grootste gespecialiseerde kliniek voor rugklachten in Nederland. Anders dan bij de meeste fysiotherapiepraktijken zijn alle therapeuten er opgeleid tot rugexpert.

Veel terug te winnen

En dat verschil merk je, legt rugexpert Paul de Jong uit: “Hoe verschillend onze cliënten ook zijn – jong, oud, sportief en minder sportief – ze kunnen allemaal niet de dingen doen die ze belangrijk vinden. Vaak krijgen ze van hun arts te horen dat er niets aan hun pijn te doen is. Maar met gespecialiseerde fysiotherapie valt veel terug te winnen. Dat is mooi om te zien.” 

 

 

Beleggen in betere zorg 

Fysius is een van de zorgorganisaties waarin wij jouw pensioengeld beleggen. Hiervoor werken we samen met Gilde Healthcare. Jasper van Gorp van Gilde Healthcare: "Dankzij de investeringen kunnen kansrijke zorgbedrijven verder groeien. Dat is goed voor de medewerkers.

Maar het geld wordt ook gebruikt om de kwaliteit van de organisatie en de werkprocessen te verbeteren, bijvoorbeeld in de vorm van IT-systemen die nodig zijn voor medische dossiers of kwaliteitssystemen. Dat merken de zorgprofessionals op de werkvloer en in hun pensioen!"

 

Gilde Healthcare en PFZW

Mede dankzij jou zijn de rugexperts van Fysius nu overal in Nederland te vinden. Met het pensioengeld dat jij iedere maand bij ons opzij zet, heeft Fysius de financiële middelen om landelijk uit te breiden. De praktijk is zo in korte tijd gegroeid naar 28 vestigingen. Wat jij daarvoor terugkrijgt: een goed pensioen én de allerbeste zorg.

Meer over duurzaam beleggen: Samen werken aan een betere wereld

Laatste update: 1 juni 2018


Belegging beëindigd

Beleggingen zijn aan veranderingen onderhevig. Per 28 mei 2018 is de belegging in Fysius beëindigd. Het was een succesvolle onderneming:

  • De omzet is meer dan verdubbeld
  • Er zijn 16 filialen geopend
  • Het aantal medewerkers is toegenomen van 100 tot 180

 

Misschien vind je dit ook leuk: