PFZW

Achtergrond

Een huis kopen met pensioengeld

PFZW beheert jouw pensioen. Zodat jij straks, als je klaar bent met werken, kunt genieten van een goede oude dag. PFZW doet meer dan dat. Wij verstrekken ook hypotheken aan deelnemers. Sinds 2015 biedt PFZW een hypotheek voor mensen die werken in zorg en welzijn. Deze hypotheek is 'groen', heeft gunstige voorwaarden en is ontworpen op basis van de wensen van werknemers in de sector.

Goede voorwaarden

Behalve een gunstige rente, heeft de hypotheek kenmerken die speciaal voor mensen in zorg en welzijn van belang zijn. Zo wordt de onregelmatigheidstoeslag gewoon gezien als inkomen. En een nul-urencontract telt mee bij de berekening van hoeveel je kunt lenen.

Gestage groei

Ruim 10.000 deelnemers hebben deze hypotheek inmiddels afgenomen. En deze groei zet alleen maar door. Niet alleen de deelnemers met deze hypotheek ervaren voordelen; ook de andere deelnemers hebben er profijt van. De hypotheken zijn namelijk relatief veilige beleggingen. Dat is weer goed voor jouw pensioen!

Een betere wereld

Een goed pensioen is belangrijk. Even belangrijk is dat er straks een leefbare wereld is om van dit pensioen te kunnen genieten. Onze hypotheken zijn goed voor het klimaat. Want wie ervoor kiest energiezuinig te wonen, wordt beloond. Als deelnemer krijg je korting op de rente als je een energiezuinige woning koopt of als je je woning wil aanpassen naar een beter energielabel. Zo stimuleren we een duurzaam Nederland.

Meer weten?

Wil je meer weten over deze hypotheek speciaal voor mensen die werken in zorg en welzijn? Je leest het op de website van pfzw.nl.

 

Misschien vind je dit ook leuk: