PFZW

Nieuws

Hoe fit ben jij? Test jezelf!

Fit zijn is fijn voor nu, maar ook voor later. Jij wilt toch ook in topconditie zijn als je van je pensioen gaat genieten? Dat lukt een stuk beter als je fysiek, mentaal en financieel fit bent. Doe de test en check hoe jij ervoor staat.

Lekker in je vel

Werken in zorg en welzijn levert je veel op, maar het kan ook zwaar zijn. Fysiek fit blijven is belangrijk om je werk goed te kunnen doen en na je pensioen optimaal te genieten. Wil je weten hoe jij er fysiek voor staat? Doe de test en krijg direct tips die jou helpen om nog fitter te worden.

Een fris hoofd

Stress, onzekerheid, zorgen over clienten en collega’s… Je werk vraagt niet alleen fysiek, maar ook mentaal veel van je. Neem jij genoeg tijd voor jezelf? Doe de mentale fitheidtest en ontdek wat jij kunt doen om mentaal fitter te worden.

Test je pensioenkennis

Premie, beleggen, indexeren… Pensioen is maar een ingewikkeld onderwerp. Toch weet je er waarschijnlijk al meer over dan je denkt. Check je pensioenkennis: doe de test en kom er direct achter hoe het op dit moment met jouw pensioenkennis gesteld is.

Fit je pensioen in

Is pensioen voor jou nog een ver-van-je-bed-show of denk je er soms al over na? Ook al duurt het nog even, op sommige momenten is het belangrijk om er bij stil te staan. Doe de test en ontdek wat jij nog meer kunt doen om financieel fit je pensioen in te gaan.

Misschien vind je dit ook leuk: