PFZW

Nieuws

'Onze' Andrew wint Waardevol Klantcontact Award

Andrew Patterson

Andrew Patterson werkt als klantcontactmedewerker bij Pensioenfonds Zorg & Welzijn (PFZW). Als jij een vraag hebt over jouw pensioen, krijg je Andrew of een van zijn collega's aan de telefoon. Andrew is ook hét gezicht van Betere Wereld, waar hij veel gestelde vragen beantwoordt. En dat doet hij goed! Want Andrew is verkozen tot winnaar van de Waardevol Klantcontact Award 2019.

De jury koos Andrew voor zijn passie voor het vak, zijn persoonlijke benadering, signalerende rol binnen PFZW en zijn maatschappelijk bewustzijn. Andrew over zijn overwinning: "Ik ben erg blij en vooral vereerd met het winnen van deze award. Ik vind het fantastisch dat we het mooie vak van klantcontact op zo’n positieve manier onder de aandacht kunnen brengen."

Andrew Patterson

Over Andrew

Andrew Patterson werkt al 10 jaar bij de Klantenservice van PFZW. Hij en zijn collega’s beantwoorden graag al je vragen. En als hij zelf het antwoord niet weet – want beleggingen zijn best wel ingewikkeld – dan zoekt hij het voor je uit. Zelf bouwt Andrew ook pensioen op bij PFZW.

Misschien vind je dit ook leuk: