PFZW

PFZW Design Award

PFZW Design Awards 2019 - afl. 2

Bekijk aflevering 2 van de PFZW Design Awards 2019! Hoe gaat het met de ideeën van de studenten om de doktersassistenten meer te laten bewegen?

Over de PFZW Design Awards

Voor hun bachelor eindproject bedachten studenten Industrieel Ontwerpen van de Technische Universiteit (TU) Delft ideeën om doktersassistenten van het Reinier de Graaf Ziekenhuis meer te laten bewegen op het werk. Want zitten is het nieuwe roken! 3 studenten mochten hun ontwerp uiteindelijk pitchen voor een deskundige jury. Het beste idee won de PFZW Design Awards 2019. 

Als pensioenfonds vindt PFZW een goed pensioen voor de deelnemers van groot belang. Even belangrijk vinden wij dat de deelnemers gezond kunnen werken én kunnen blijven werken. Zodat zij straks, als ze klaar zijn met werken, kunnen genieten van hun welverdiende pensioen. PFZW helpt deelnemers daarom om fit te zijn en te blijven op hun werk. Dat doen we door mee te denken en te werken aan innovatieve ideeën en oplossingen, zoals de PFZW Design Awards in samenwerking met de TU Delft en het Reinier de Graaf Ziekenhuis.

Aflevering 2

In aflevering 2 nemen de studenten je mee in de uitwerking van hun ideeën. Hoe staat het ervoor? Gaat het iedereen lukken om op tijd klaar te zijn voor de eindpresentatie? 

Ben je benieuwd wie er vandoor gaat met de PFZW Design Award 2019? Kijk dan aflevering 3 hieronder!

 

Misschien vind je dit ook leuk: