PFZW

PFZW Design Award

PFZW Design Awards 2019 - afl. 3

Wie heeft het beste idee en overtuigt de jury? Bekijk aflevering 3 van de PFZW Design Awards 2019 en kom erachter wie ervandoor gaat met de prijs!

Over de PFZW Design Awards

Voor hun bachelor eindproject bedachten studenten Industrieel Ontwerpen van de Technische Universiteit (TU) Delft ideeën om doktersassistenten van het Reinier de Graaf Ziekenhuis meer te laten bewegen op het werk. Want zitten is het nieuwe roken! 3 studenten mochten hun ontwerp uiteindelijk pitchen voor een deskundige jury. Het beste idee won de PFZW Design Awards 2019. 

Als pensioenfonds vindt PFZW een goed pensioen voor de deelnemers van groot belang. Even belangrijk vinden wij dat de deelnemers gezond kunnen werken én kunnen blijven werken. Zodat zij straks, als ze klaar zijn met werken, kunnen genieten van hun welverdiende pensioen. PFZW helpt deelnemers daarom om fit te zijn en te blijven op hun werk. Dat doen we door mee te denken en te werken aan innovatieve ideeën en oplossingen, zoals de PFZW Design Awards in samenwerking met de TU Delft en het Reinier de Graaf Ziekenhuis.

Aflevering 3

Het is zover! In aflevering 3 zie je wie de jury heeft overtuigd met zijn of haar idee en wie er dus vandoor gaat met de PFZW Design Award 2019!

 

Misschien vind je dit ook leuk: