Goed bezig van PFZW

Goed Bezig is een initiatief van Pensioenfonds Zorg en Welzijn

Goed Bezig is het online platform en magazine van PFZW voor medewerkers in de sector zorg en welzijn. Je vindt er ervaringen en tips die je helpen om nu fit en gezond te werken, zodat je later optimaal van je pensioen kunt genieten. 

Nu fit en vitaal werken, later een goede oude dag

Hier op het platform Goed Bezig vind je ervaringen van collega's en inspirerende video's die je een inkijkje geven in het dagelijkse werk van andere zorg- en welzijnsprofessionals. Je krijgt tips van deskundigen om gezond te leven en te werken.

Daarnaast vind je er ook verhalen en informatie over je pensioen. Je leest hoe pensioen werkt, wat voor jou belangrijke momenten zijn om met pensioen bezig te zijn en hoe wij ervoor zorgen dat jij later kunt genieten van een goede oude dag. Elke week verschijnen er nieuwe posts op het platform. 
 

Goed Bezig magazine

Iedereen die pensioen opbouwt bij of ontvangt van PFZW krijgt drie keer per jaar (maart, augustus, november) het magazine Goed Bezig. Op papier óf digitaal. Hiermee blijf je op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom pensioen en je pensioenregeling. Je krijgt tips om gezond te leven en te werken. En je leest bijzondere verhalen uit de sector zorg en welzijn. Echte verhalen. Van mensen zoals jij. 

Meer weten over je pensioen? Ga naar pfzw.nl