Goed bezig van PFZW

 

Goed Bezig is een initiatief van Pensioenfonds Zorg en Welzijn.

Goed Bezig van PFZW

Goed Bezig is een online platform en printmagazine van PFZW voor medewerkers in de sector zorg en welzijn. Met Goed Bezig helpen we je nu om fit en gezond te werken, zodat je later optimaal van je pensioen kunt genieten. 

Nu fit, later een goede oude dag

We delen ervaringen van collega's, tips van deskundigen, vakinhoudelijke informatie en hartverwarmende video's. Zo hopen we jouw dagelijkse werk net even wat mooier, leuker en fijner te maken. We delen echte verhalen uit zorg en welzijn. Van mensen zoals jij. 

Het magazine

Het printmagazine Goed Bezig versturen we drie keer per jaar (maart,augustus,november) aan onze deelnemers. Je ontvangt het automatisch als je jonger bent dan 43 jaar én pensioen opbouwt bij PFZW. In het magazine lees je veel ervaringen van collega's op de werkvloer en steek je ook nog eens het nodige op over je pensioen.

Wij zorgen voor jou, tot en met je pensioen

Uiteraard vind je hier verhalen en informatie over je pensioen. We leggen je uit hoe pensioen werkt, wat voor jou belangrijke momenten zijn om met pensioen bezig te zijn en hoe wij ervoor zorgen dat jij later kunt genieten van een goede oude dag.

Meer weten over je pensioen? Ga naar pfzw.nl