PFZW

Goed Bezig van PFZW

Goed Bezig van PFZW

Goed Bezig is een initiatief van Pensioenfonds Zorg en Welzijn.

Goed Bezig van PFZW

Goed Bezig is een online platform en een magazine. Deelnemers van Pensioenfonds Zorg en Welzijn ontvangen ons magazine drie keer per jaar.

Nu fit, later een goede oude dag

We helpen je hier om nu fit, gezond en met plezier te werken, zodat je later optimaal van je pensioen geniet. Met ervaringsverhalen van collega’s, tips van deskundigen, vakinhoudelijke informatie en hartverwarmende video’s. Zo hopen we jouw dagelijkse werk net even wat mooier, leuker en fijner te maken. We delen echte verhalen uit zorg en welzijn. Van mensen als jij. Bekijk hun verhalen op Wat jij kunt doen.

Duurzame beleggingen voor een goed pensioen

Uiteraard vind je op dit platform ook verhalen en informatie over je pensioen. We leggen je uit hoe pensioen werkt, wat voor jou belangrijke momenten zijn om met pensioen bezig te zijn en hoe wij ervoor zorgen dat jij later kunt genieten van een goede oude dag.

Benieuwd wat wij doen om te zorgen voor een goed pensioen? Hoe wij investeren in bedrijven die zich inzetten voor een betere wereld? En welke invloed bepaalde levensgebeurtenissen op je pensioen kunnen hebben? Bekijk dan de artikelen op Wat wij doen

Meer weten over je pensioen? Ga naar PFZW.nl.