PFZW

Privacy en cookies

Zorgvuldig en vertrouwelijk omgaan met uw persoonsgegevens vindt Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW) heel belangrijk. Zo houden wij ons aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Wij registreren en verwerken uw persoonsgegevens hoofdzakelijk voor onze dienstverlening.

Privacy

Wij hebben een privacyreglement. Daarin leggen wij u onder meer uit welke persoonsgegevens wij registreren en hoe wij daarmee omgaan. Ook leest u meer over de beveiliging en geheimhouding van uw persoonsgegevens. In de vorm van vraag en antwoord hebben we voor u een privacy statement gemaakt. U kunt natuurlijk ook het volledige privacyreglement inzien.

Wat zijn cookies?

Cookies zijn kleine tekstbestanden op uw computer, tablet of mobiele telefoon. Cookies worden achtergelaten voor de gebruiksvriendelijkheid van de website.

Welke cookies gebruikt PFZW?

PFZW plaatst drie soorten cookies: functionele cookies, anonieme analytische cookies en tracking cookies.

Functionele en anonieme analytische cookies plaatsen wij altijd, wij hoeven daar geen toestemming voor te vragen. Functionele cookies zorgen dat de website goed werkt, bijvoorbeeld om in te loggen of om te zorgen dat de beeldscherminstellingen altijd goed zijn. Met anonieme analytische cookies kunnen wij het gebruik van deze website meten en verbeteren. Uw persoonlijke gegevens worden niet opgeslagen.
Voor het gebruik van tracking cookies zullen wij altijd uw toestemming vragen.

  • Deze website plaatst de volgende functionele en anonieme analytische cookies:
    Het onthouden van uw keuzes en invoer (bewaren we 3 maanden)
  • Klanttevredenheidonderzoek (bewaren we 6 maanden)
  • Feedbackmogelijkheid (bewaren we 1 week)
  • Verwijzingen naar onze social media Facebook, Twitter en ons blog.
  • Anoniem meten en analyse van websitebezoek (gegevens bewaren we 1 jaar).

Over Google Analytics

Wij gebruiken Google Analytics voor het analyseren van websitegedrag. We hebben hiervoor een verwerkersovereenkomst afgesloten met Google. In de verwerkersovereenkomst met Google Analytics hebben wij de volgende afspraken gemaakt, die conform de vereisten van de Autoriteit Persoonsgegevens zijn:
- Wij hebben gekozen voor het maskeren van het laatste octet van het IP-adres. Dit betekent dat de laatste 3 cijfers van uw IP-adres zijn verwijderd en u niet persoonlijk traceerbaar bent.
- ‘Gegevens delen’ met andere producten van Google en derden is uitgezet.
- Wij maken geen gebruik van andere Google-diensten in combinatie met de Google Analytics cookies.

Tracking cookies

Door het plaatsen van deze cookies kunnen wij een profiel opbouwen dat afgestemd is op uw online gedrag. Hierdoor kunnen wij onder andere gericht informatie, aanbod en/of advertenties laten zien die aansluiten bij uw behoeftes. Voor het plaatsen van tracking cookies vragen wij altijd expliciet toestemming. De tracking cookies waar op deze website gebruik van wordt gemaakt zijn tracking pixels: een Facebook pixel en een LinkedIn pixel. Deze pixels zullen hieronder nader worden toegelicht.

Facebook pixel
Deze website gebruikt een Facebook Pixel, een analyse tool van Facebook. Deze tool helpt ons de website te analyseren, waarmee we weer de Facebook ervaring van onze gebruikers kunnen verbeteren. De informatie die gegenereerd wordt door deze cookie wordt verzonden en opgeslagen op de servers van Facebook. Facebook gebruikt deze data om bulkrapporten te maken over het sitegebruik van alle gebruikers, dus niet met IP-adres. De cookie slaat alleen informatie op zoals: welke Facebook gebruikers bezoeken de website, welke pagina’s bezoeken deze gebruikers, etc. Ook wordt door deze pixel het gedrag van gebruikers bijgehouden na het zien of aanklikken van een Facebookadvertentie. Op deze manier evalueert Facebook de effectiviteit van advertenties.

Dankzij de pixel is het voor ons mogelijk om websitebezoekers ook een advertentie te tonen op het Facebook platform. De verkregen gegevens zijn voor ons anoniem en verschaffen ons geen nadere informatie over de identiteit van gebruikers. Wel worden de gegevens door Facebook opgeslagen en zodanig verwerkt dat koppeling aan een specifiek gebruikersprofiel mogelijk is. Facebook kan de gegevens daardoor gebruiken voor eigen reclamedoeleinden, overeenkomstig het privacybeleid van Facebook.

Linkedin pixel
Deze website gebruikt een Linkedin pixel, een analyse tool van LinkedIn. Deze tracking cookie helpt ons om de website te analyseren en waarmee we de LinkedIn ervaring van gebruikers kunnen verbeteren. De informatie die gegenereerd wordt door de cookie over het sitegebruik, wordt verzonden en opgeslagen op de servers van LinkedIn in Ierland. LinkedIn gebruikt deze data om bulkrapporten te maken over het sitegebruik van alle gebruikers, dus niet met IP-adres. De cookie slaat alleen informatie op zoals: welke LinkedIn gebruikers bezoeken de website, welke pagina’s bezoeken deze gebruikers, etc. Ook wordt door deze pixel het gedrag van gebruikers bijgehouden na het zien of aanklikken van een Linkedin advertentie. Op deze manier evalueert Linkedin de effectiviteit van advertenties. Dankzij de pixel is het voor ons mogelijk om websitebezoekers ook een advertentie te tonen op het Linkedin platform. De verkregen gegevens zijn voor ons anoniem en verschaffen ons geen nadere informatie over de identiteit van gebruikers.

Voorkeuren instellen

U kunt het plaatsen van tracking cookies accepteren of weigeren en uw keuze opslaan. Uw internetbrowser slaat deze keuze automatisch op in een cookie. Ook kunt u in uw browser bij de internetopties alle cookies verwijderen. U krijgt bij bezoek aan de website van PFZW dan opnieuw de melding ‘Cookies instellen’.

Dit statement is voor het laatst gewijzigd op 24 maart 2020.