healthy hacks

Hoe blijf jij fit aan het werk? Deel jouw idee!

Een baan in zorg en welzijn vraagt veel van je: fysiek én mentaal. Hoe blijf jij fit aan het werk? En denk je wel genoeg aan jezelf? Stuur nu jouw beste idee in en maak kans op een kickboksles van Remy Bonjasky en een fitheidpakket voor je hele team.

PGGM&CO, IZZ en PFZW lanceren De Fitte Top 100: 1 podium voor de 100 fitste ideeën van én voor Nederlandse professionals in zorg en welzijn. Een wandeling met de hond van de buurvrouw, een korte meditatie in je pauze of een appgroep met collega’s voor het uitwisselen van gezonde recepten. Laat je inspireren door de fitte ideeën van je collega’s of stuur je eigen idee in om anderen te helpen. 

Verzamel de meeste likes en win een kickboksles van Remy Bonjasky!
Deel jouw fitte idee of stuur dit in namens je hele team en doe automatisch mee met de winactie. De persoon of het team achter het idee met de meeste likes, wint een fanatieke kickboksclinic van voormalig kickbokser en 3-voudig K1-wereldkampioen Remy Bonjasky. Daarnaast ontvangt dit team een fitheidspakket vol gadgets om fit aan het werk te blijven.

 

Werk aan je houding om fit te blijven

Lang staan, bukken, tillen en veel lopen: werken als zorg- of welzijnsmedewerker is zwaar voor je lichaam. Dat kan leiden tot pijnklachten. Deze oefeningen kunnen je klachten wegnemen, of beter nog: voorkomen.

Lees meer