PFZW

Healthy Hacks

Hoe blijf jij fit aan het werk? Deel jouw idee!

Een baan in zorg en welzijn vraagt veel van je: fysiek én mentaal. Hoe blijf jij fit aan het werk? En denk je wel genoeg aan jezelf? Stuur nu jouw beste idee in en maak kans op een kickboksles van Remy Bonjasky en een fitheidpakket voor je hele team.

PGGM&CO, IZZ en PFZW lanceren De Fitte Top 100: 1 podium voor de 100 fitste ideeën van én voor Nederlandse professionals in zorg en welzijn. Een wandeling met de hond van de buurvrouw, een korte meditatie in je pauze of een appgroep met collega’s voor het uitwisselen van gezonde recepten. Laat je inspireren door de fitte ideeën van je collega’s of stuur je eigen idee in om anderen te helpen. 

Deel jouw beste idee

Verzamel de meeste likes en win een kickboksles van Remy Bonjasky!
Deel jouw fitte idee of stuur dit in namens je hele team en doe automatisch mee met de winactie. De persoon of het team achter het idee met de meeste likes, wint een fanatieke kickboksclinic van voormalig kickbokser en 3-voudig K1-wereldkampioen Remy Bonjasky. Daarnaast ontvangt dit team een fitheidspakket vol gadgets om fit aan het werk te blijven.

Hoe fit ben jij? Test jezelf!

Fit zijn is fijn voor nu, maar ook voor later. Jij wilt toch ook in topconditie zijn als je van je pensioen geniet? Dat lukt een stuk beter als je fysiek, mentaal en financieel fit bent.

Lees meer

Misschien vind je dit ook leuk: