eerste week, laatste week

Yannick neemt de cliënten van Ria over

Al jaren heeft Ria te maken met cliënten met vele kanten. Vaak krijgt ze de volle wind van voren. Als casemanager bij Altrecht heb je een olifantenhuid nodig. In deze aflevering van Eerste Week, Laatste week gaat Ria (66) bijna met pensioen en neemt Yannick (33) haar cliënten, met ernstige psychiatrische aandoeningen, over.  

'Daar wordt de buurt niet vrolijk van...'

Ria en Yannick gaan samen langs bij Maaike, die met haar stemmen en psychoses meteen Yannick op de proef stelt. Welke tips geeft Ria Yannick mee om dit werk ook tot zijn pensioen, met plezier, te doen?

Over Eerste Week, Laatste Week

Eerste Week, Laatste Week is een persoonlijk portret van twee mensen die samenwerken bij een organisatie in de sector zorg en welzijn. Deze aflevering is de vijfde van een reeks minidocumentaires. In de documentaires laten we zien dat medewerkers in zorg en welzijn zich iedere dag met hart en ziel inzetten voor anderen. De een begint net en de ander gaat bijna met pensioen.

Waar of niet waar over je pensioen? Quiz mee!

Wat weten Ria (66) en Yannick (33) eigenlijk over hun pensioen? Na meer dan 50 jaar in de zorg is dit voor Ria aan de orde van de dag, Yannick neemt de cliënten van Ria over. Voor hem is pensioen nog toekomstmuziek. Maar het is nooit te vroeg om over je pensioen na te denken, toch?