PFZW

Zorg is zo!

Beenprotheses aandoen en patiënten helpen lopen

In revalidatiecentrum Rijndam helpen Lotte en Timothy elke dag patiënten bij hun herstel. Een intensief maar oh zo waardevol beroep. Waar zij dagelijks met revalidanten bezig zijn, staat de directeur verder van de werkvloer af. "Ik vraag me soms af of ze wel écht snappen wat wij doen", zegt Timothy. Daarom loopt directeur Femke een dag mee en krijgt ze flink uitdagende opdrachten voor haar kiezen. Hoe gaat haar dat af?

Over ZorgisZó

In seizoen 3 van ZorgisZó loopt een directielid mee op de werkvloer van een zorg- en welzijnsinstelling. Meestal is er flinke afstand tussen directieleden en de medewerkers. In deze serie halen we alle lagen ertussenuit en ervaren directeuren zelf hoe het nou eigenlijk is om direct met cliënten te werken. En kunnen medewerkers en de directeur direct met elkaar in gesprek. Zo gaan we op zoek naar meer begrip, voor het werk, de sector en voor elkaar.

"Weet de directie wel wat wij doen?"

Ook meedoen?

Wil jij ook meedoen aan ZorgisZó met jouw zorginstelling? Wij zijn altijd opzoek naar enthousiaste deelnemers! Laat het ons dan weten via zorgiszo@c2b.nu en wij nemen contact met je op!

Bekijk andere afleveringen van ZorgisZó

Misschien vind je dit ook leuk: