zorgiszó

Het ziekenhuis! Melissa's droom komt uit

Verpleegkundige voor een dag. Melissa neemt voor even de baan van Sanne op Long- en Hartchirurgie over. Bekijk ZorgisZó afl. 2.

Deze meneer ligt al 2,5e maand op deze afdeling! Dat greep me wel aan

ZorgisZó aflevering 4: Van zorgboerderij naar ziekenhuis

Het was altijd al haar droom. Maar hoe is het écht om verpleegkundige voor een dag te zijn? Dat ontdekt Melissa (31) die eigenlijk medewerkster is op een zorgboerderij. Als de blinddoek af mag, is het duidelijk: aan de slag bij het Meander Medisch Centrum in Amersfoort.

Zij gaat daar een dagje werkzaamheden van Sanne (26) overnemen op de afdeling Vaat- en Longchirurgie. Haar opdracht is: 3 patiënten helpen en verzorgen. Zou Melissa’s eigen hartslag omhoog gaan als ze de bloeddruk van mevrouw Groters opneemt? “Jongens, het zweet breekt me uit!”

Over ZorgisZó

Dit is aflevering 4 van ZorgisZó, een serie videofilmpjes waarin 2 medewerkers uit zorg en welzijn aan elkaar gekoppeld worden. De ene zorgverlener heeft geen idee waar ze naartoe gaat en hoe haar dag eruit komt te zien. Gaat het haar lukken om de taken van de andere tot een goed einde te brengen? Gelukkig staat het duo er niet alleen voor, ze worden ondersteund door presentatrice Lonneke Marsman.