PFZW

Buyt moet aan de bak

Buyt moet aan de bak! Afl. 3: kickstart je dag-challenge

Buyt gaat aan de bak! Deze rasechte Hagenees neemt de proef op de som en gaat aan de slag met zijn geestelijke en lichamelijke gezondheid.

Wie werkt in de sector zorg en welzijn weet als geen ander hoe je voor een ander moet zorgen. Maar soms gaat dat ten koste van jezelf. Zie naast je onregelmatige schema maar eens een vast momentje voor jezelf te vinden. Zonde, want die zorgen er juist voor dat je elke dag fit en uitgerust aan je dienst begint. Wie dat kan beamen, is Joop Buyt. Al 13 jaar verpleegkundige in de gehandicaptenzorg en iemand die naar eigen zeggen liever naar sport kijkt dan dat hij het zelf doet. Daar gaat verandering in komen!

Want... Buyt gaat aan de bak! Deze rasechte Hagenees neemt de proef op de som en gaat aan de slag met zijn geestelijke en lichamelijke gezondheid. Joop neemt je in zijn vlogs mee in zijn reis naar een sterker en fitter leven. Je ziet hoe hij – met vallen en opstaan – werkt aan zijn vitaliteit. Deze week duikt Joop in de ijskoude Noordzee als onderdeel van zijn kickstart je dag-challenge!

Joop beweert stellig: “Als ik het kan, kan jij het ook!” Dus doe jij met hem mee?

Meer challenges van Buyt zien?

In aflevering 2 van 'Buyt moet aan de bak!' duikt Joop in de wereld van yoga. Zal hij er rust van krijgen?

Lees meer

Misschien vind je dit ook leuk: