PFZW

Buyt moet aan de bak

Buyt moet aan de bak! Afl. 6: Baby-challenge

Buyt gaat aan de bak! Deze rasechte Hagenees neemt de proef op de som en gaat aan de slag met zijn geestelijke en lichamelijke gezondheid.

Wie werkt in zorg en welzijn weet als geen ander hoe je voor een ander moet zorgen. Maar soms gaat dat ten koste van jezelf. Zie naast je onregelmatige schema maar eens een vast momentje voor jezelf te vinden - en voor je gezin. Zonde, want die momenten zorgen er juist voor dat je elke dag fit en uitgerust aan je dienst begint. Wie dat kan beamen, is Joop Buyt. Hij werkt al zo'n dertien jaar als verpleegkundige in de gehandicaptenzorg.

Voor platform Goed Bezig gaat Buyt aan de bak! De rasechte Hagenees neemt de proef op de som en gaat aan de slag met zijn geestelijke en lichamelijke gezondheid. In zijn video's neemt hij je mee in zijn reis naar een sterker, fitter leven dat in balans is. Je ziet hoe hij – met vallen en opstaan – werkt aan zijn vitaliteit. Dit keer geeft hij ons een kijkje in zijn dagelijkse routine, die aan het begin van 2021 flink veranderde. Joop werd vader van zoon Lou. Hoe houdt hij zijn leven in balans met een baby?

Wil je als eerste op de hoogte zijn van een nieuwe video van Joop? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal!

Misschien vind je dit ook leuk: