geldfit

Grip op je geld met Geldfit

Kom je moeilijk rond? Of heb je moeite om de rekeningen te betalen? Je bent niet de enige. PFZW en Geldfit werken samen om jou te helpen met je geldzaken. Met elkaar zorgen we dat jij grip op je geld krijgt en houdt.

Veel Nederlanders maken zich weleens zorgen om geld. Dat laten verschillende onderzoeken zien. Ook bij collega’s in zorg en welzijn komen geldzorgen voor. De impact van geldzorgen is groot, zowel thuis als op het werk. En kan zorgen voor uitval. PFZW maakt zich hard voor een vitale sector: fit en gezond werken tot aan je pensioen. Daarom werken PFZW en Geldfit samen. Om jou te helpen met je geldzaken. Dat doen we met en voor elkaar.

 

Wil je ook grip op je geld?

Doe de test en ontdek wat jij kunt doen op geldfit.nl. Of bel gratis 0800-8115 voor persoonlijk advies.

Doe de test

Ontdek hoe financieel fit jij bent

Op geldfit.nl vind je tips, tools en informatie en een overzicht van hulp bij jou in de buurt. Wil je binnen 2 minuten weten welke stappen jij kunt zetten om financieel fit te blijven? Doe de test en ontvang tips. Gratis en anoniem. Liever een persoonlijk gesprek? Bel dan gratis met 0800-8115. Zo krijg jij grip op je geld.

Lees meer

 

5 tips van budgetcoach Danitia

Geldzaken op orde? Rust in je hoofd. Dat weet Danitia Brewster, budgetcoach bij Budget met Danie, als geen ander. Maar hoe doe je dat? Met deze vijf experttips krijg je rust in je hoofd én je portemonnee.

Lees meer
Wat is Geldfit?

Weer grip op je geld

Geldfit is een initiatief van de Nederlandse Schuldhulproute (NSR). De NSR werkt samen met bedrijven, gemeenten, hulpinstanties en andere samenwerkingspartners aan een financieel fit Nederland. 

Lees alles over Geldfit