goed bezig digitaal

Magazine Goed Bezig is vernieuwd en nu ook digitaal

Man en vrouw lezen aan tafel

Goed Bezig, het magazine voor iedereen die werkt of heeft gewerkt in zorg en welzijn, is vernieuwd! Je bepaalt nu zelf hoe je het magazine ontvangt: per post of digitaal per e-mail.

Een frisse, nieuwe uitstraling, maar met de inhoud die je van ons gewend bent. Geliefde rubrieken geven we een nieuw jasje en je krijgt er ook een paar nieuwe rubrieken bij.

Herkenbare verhalen

Natuurlijk houden we je op de hoogte over pensioen. Of het nu gaat om nieuwe regels of veranderingen in het leven die van invloed zijn op pensioen: we leggen alles zo duidelijk mogelijk uit. Ook delen we bijzondere verhalen van de werkvloer en we laten je meekijken in het huishoudboekje van zorg- en welzijnscollega’s. Daarnaast geven we tips om gezond te leven en te werken. Zo geniet je later zo goed mogelijk van jouw pensioen.

Jasmine Sendar praat met zorgmedewerker Henna
Goed Bezig

Vernieuwd en nu ook digitaal

Iedere week verschijnen nieuwe artikelen met informatie en inspiratie op goedbezig.pfzw.nl en op de Instagram- en Facebookpagina van Pensioenfonds Zorg en Welzijn.

Een greep uit de rubrieken

  • Reportage: een zorg- of welzijnsmedewerker neemt een bekende Nederlander een dag mee op pad.
  • Bijblijven: blijf op de hoogte van nieuwtjes uit de sector zorg en welzijn.
  • Pensioennieuws: het laatste nieuws, belangrijke ontwikkelingen op het gebied van pensioen en je pensioenregeling.
  • Tips van de expert: in ieder magazine deelt een expert tips over geldzaken, voeding en geestelijke of lichamelijke gezondheid.
  • Mijn verhaal: een persoonlijk (anoniem) verhaal van een collega uit de sector.
  • Waar blijft het?: spieken in het kasboekje van (gepensioneerde) collega’s.

Nieuwe rubrieken

Er zijn ook nieuwe rubrieken. In Complimentencorner delen collega’s complimenten uit aan een team(lid). Wil jij ook een compliment insturen en je collega’s verrassen? Stuur dan een mail naar redactie.pfzw@mpg.today.

In de rubriek Mijn werk delen collega’s uit de sector hun werkverhaal. Hoe zijn ze erin gerold? Wat is er zo leuk aan het werk? En hoe kijken zij aan tegen pensioen? 

Goed Bezig Magazine print en digitaal

Goed Bezig voortaan digitaal ontvangen?

Je ontvangt standaard het papieren magazine op de deurmat. Wil je Goed Bezig liever digitaal lezen? Geef dit aan in MijnPFZW. Je ontvangt dan bij het verschijnen van een nieuw magazine een mail met een link naar het digitale magazine. Dat lees je makkelijk via je computer, tablet of telefoon.