eet je fit met nien

5x gevarieerde lunchgerechten

Wil je wel wat meer variatie in je lunch, maar weet je niet zo goed hoe je dat moet doen? Nienke geeft je in deze editie van Eet je fit met Nien vijf tips voor lunchgerechten die je makkelijk een dag van tevoren kunt maken én mee kunt nemen naar je werk. Voor ieder wat wils: met en zonder groenten, hartig én zoet, zodat je daarna weer vol energie verder kunt met je dag.

Tips voor gevarieerde lunches

@foodnien

Eet je fit met Nien

Als verpleegkundige in het ziekenhuis en in de planbare zorg op de ambulance werkt Nienke vaak onregelmatig. De ene dag is ze thuis en heeft ze tijd voor een uitgebreide lunch, de andere keer is ze onderweg of eet ze tussen de bedrijven door. Toch zorgt ze altijd voor een voedzame maaltijd, waarmee ze genoeg energie heeft om ook de rest van de dag weer scherp aan het werk te gaan.

Voeding is, naast de zorg, Nienkes grote passie. Op haar Instagramaccount @foodnien inspireert ze haar volgers lekker, gezond en voedzaam te eten. Op online platform Goed Bezig deelt Nienke haar favoriete gerechten in de serie Eet je fit met Nien.

Heb je een lunchgerecht van Nienke gemaakt? Deel je foto op Instagram en tag @pfzwpensioen!