eet je fit met nien

5x gezond op de bbq

Met deze mooie zomeravonden is het heerlijk om lang buiten te zitten. Eerst een lekkere bbq en dan blijven hangen met een koud drankje… Nienke bedacht vijf recepten waarmee je lekker én verantwoord kunt bbq’en. Gewoon thuis, maar misschien ook wel tijdens de avonddienst op je werk. Iedere cliënt een snijplank en kokerellen maar! En als je wat extra maakt, heb je de volgende dag nog iets lekkers tijdens de lunch…

Alle tips voor op de bbq

@foodnien

Eet je fit met Nien

Als verpleegkundige in het ziekenhuis en in de planbare zorg op de ambulance werkt Nienke vaak onregelmatig. De ene dag is ze thuis en heeft ze tijd voor een uitgebreide lunch, de andere keer is ze onderweg of eet ze tussen de bedrijven door. Toch zorgt ze altijd voor een voedzame maaltijd, waarmee ze genoeg energie heeft om ook de rest van de dag weer scherp aan het werk te gaan.

Voeding is, naast de zorg, Nienkes grote passie. Op haar Instagramaccount @foodnien inspireert ze haar volgers lekker, gezond en voedzaam te eten. Op online platform Goed Bezig deelt Nienke haar favoriete gerechten in de serie Eet je fit met Nien.

Heb je een gerecht van Nienke gemaakt? Deel je foto op Instagram en tag @pfzwpensioen!