PFZW

Eet je fit met Nien

5x ontbijt voor een energieke ochtend

Maak jij ook vaak dezelfde ontbijtjes en kun je wel wat nieuwe inspiratie gebruiken? Verpleegkundige en ‘foodie’ Nienke maakte vijf voedzame ontbijtjes voor een goed begin van jouw drukke dag met patiënten of cliënten. Ze geven je de hele ochtend energie, zijn snel klaar én je kunt ze een dag (of langer) van tevoren al maken. Lekker makkelijk voor een vroege dienst!

@foodnien

Eet je fit met Nien

Nienke woont op een boerderij en is vaak buiten te vinden. Door haar actieve leefstijl leerde ze al vroeg hoe belangrijk het is om voedzaam te eten. Én hoe handig het is om haar eten voor te bereiden. Voor haar werk, maar ook als ze ’s ochtends vroeg met haar paard op pad gaat voor springwedstrijden.

Nienke werkt als verpleegkundige in ziekenhuis De Gelderse Vallei in Ede en draait diensten in de planbare zorg op de ambulance. Voeding is een grote passie en op haar Instagramaccount @foodnien inspireert ze haar volgers lekker, gezond en voedzaam te eten. Op online platform Goed Bezig deelt Nienke zes keer per jaar haar favoriete gerechten in de serie Eet je fit met Nien.

Misschien vind je dit ook leuk: