Eet je fit met Nien

5x verantwoord trakteren

Iedereen houdt van een feestje op zijn tijd, ook verpleegkundige Nienke. Ze staat altijd graag in de keuken, maar als er iets te vieren is des te meer. En dat komt goed uit, want met collega’s op twee werkplekken – in het ziekenhuis én in de planbare zorg op de ambulance – moeten er veel traktaties gemaakt worden. In deze editie van Eet je fit met Nien deelt ze vijf traktatietips om je collega’s (of familie of vrienden natuurlijk) blij mee te maken. Waar is dat feestje?

Alle tips voor verantwoord trakteren

@foodnien

Eet je fit met Nien

Als verpleegkundige in het ziekenhuis en in de planbare zorg op de ambulance werkt Nienke vaak onregelmatig. De ene dag is ze thuis en heeft ze tijd voor een uitgebreide lunch, de andere keer is ze onderweg of eet ze tussen de bedrijven door. Toch zorgt ze altijd voor een voedzame maaltijd, waarmee ze genoeg energie heeft om ook de rest van de dag weer scherp aan het werk te gaan.

Voeding is, naast de zorg, Nienkes grote passie. Op haar Instagramaccount @foodnien inspireert ze haar volgers lekker, gezond en voedzaam te eten. Op online platform Goed Bezig deelt Nienke haar favoriete gerechten in de serie Eet je fit met Nien.

Heb je een traktatie van Nienke gemaakt? Deel je foto op Instagram en tag @pfzwpensioen!