PFZW

Eet je fit met Nien

5x verantwoord trakteren

Iedereen houdt van een feestje op zijn tijd, ook verpleegkundige Nienke. Ze staat altijd graag in de keuken, maar als er iets te vieren is des te meer. En dat komt goed uit, want met collega’s op twee werkplekken – in het ziekenhuis én in de planbare zorg op de ambulance – moeten er veel traktaties gemaakt worden. In deze editie van Eet je fit met Nien deelt ze vijf traktatietips om je collega’s (of familie of vrienden natuurlijk) blij mee te maken. Waar is dat feestje?

@foodnien

Eet je fit met Nien

De ene dag eindigt haar werkdag ’s ochtends vroeg, de andere keer begint haar dienst pas halverwege de middag. Als verpleegkundige in het ziekenhuis en in de planbare zorg op de ambulance weet Nienke als geen ander hoe flexibel je als zorgmedewerker moet zijn. Ook met je maaltijden. Maar dat betekent niet dat je niet lekker én gezond kunt eten. 

Voeding is, naast werken in de zorg, Nienkes grote passie. Op haar Instagramaccount @foodnien inspireert ze haar volgers lekker, gezond en voedzaam te eten. In de serie Eet je fit met Nien op online platform Goed Bezig deelt Nienke zes keer per jaar haar favoriete gerechten.

Heb je de cake met blauwe bessen, de bietenkoekjes of de kaassoezen van Nienke gemaakt? Deel je foto op Instagram en tag @pfzwpensioen!

Misschien vind je dit ook leuk: